Cookie- og privatlivspolitik
 
Bemærk: Pr. 25. maj 2018 kræver EU's persondatadirektiv GDPR (The General Data Protection Regulation) at alle hjemmesider skal være udstyret med et link til hjemmesidens privatlivspolitik. Nedenstående tekst er et udkast til vores privatlivspolitik, som vil blive behandlet på førstkommende bestyrelsesmøde, hvorefter der kan forekomme justeringer. Den foreløbige tekst er imidlertid lagt på hjemmesiden for at bringe vores hjemmeside i overensstemmelse med gældende lovgivning.
 
Introduktion
Når du besøger vores website – www.fsb-foreningen.dk - indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se Vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål. og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies (se Vejledning). Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder ikke cookies fra tredjeparter, da vi ikke giver tredjepart annoncører adgang til vores hjemmeside.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af hjemmesidens indhold og, hvis du kontakter FSB-foreningen med forespørgsler via kontaktformularen på vores hjemmeside eller tilmelder dig til debatmøde via tilmeldingsformularen på vores hjemmeside.

Ved brug af hjemmesiden indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Ved brug af hjemmesidens kontaktformular og formular for tilmelding til debatmøder giver du samtykke til behandling og opbevaring af de informationer du selv indtaster i formularfelterne. Dette omfatter ved brug af kontaktformularen: Navn, e-mail, adresse og forespørgsel i beskedfeltet, ved brug af tilmeldingsformularen: Navn, e-mail, samt tilmelding og eventuelt information om betaling. Adresse og telefonnummer opbevares kun, hvis du selv ønsker at opgive det.

Ved indmeldelse i foreningen opbevares dine data på foreningens medlemsliste hos foreningens kasserer til brug for udsendelse af informationer og opkrævning af kontingent. Ved øvrige henvendelser har bestyrelsens formand/kvinde adgang til dine informationer og kan, om relevant, dele disse med bestyrelsen.

Ved tilmelding til debatmøder opbevares informationerne af foreningens kasserer til brug for organisering af arrangementet.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at optimere vores tjenester og indhold. Ved brug af kontaktformularen og tilmelding til debatmøder bruges oplysningerne til at besvare din forespørgsel samt registrere din deltagelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Medlemsinformationer opbevares, indtil medlemskabets ophør. Øvrige henvendelser slettes efter 1 år, mens informationer om deltagelse i debatmøder slettes efter mødets afholdelse.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering m.v. anvendes udelukkende til statistik. Vi benytter en hjemmeside host, Bricksite, som opbevarer og behandler data på vores vegne og ikke må anvende disse til egne formål.

Vores udbyder, Bricksite, anvender kun databehandlere indenfor EU, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Bricksite anvender således servere placeret i Frankrig.

Data i forbindelse med dine forespørgsler via hjemmesidens kontaktformular kan videregives til FSB-foreningens bestyrelse afhængig af forespørgslens karakter og informationernes relevans. For at sikre fuld diskretion ved personfølsomme anliggender som f.eks. klagesager, opfordres brugere i sådanne tilfælde til at rette direkte henvendelse til foreningens formand/kvinde’s personlige mail adresse (se hjemmesiden under bestyrelsen). Formanden/kvinden vil med samtykke fra brugeren afgøre om relevante informationer kan videregives til medlemmer af foreningens bestyrelse. Medlemmer af FSB foreningens bestyrelse er underlagt tavshedspligt om personfølsomme sager.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: via hjemmesidens kontaktformular. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

FSB-foreningen
Dalgashave 76
2000 Frederiksberg
Telefon: 26 79 18 49
Email: kontakt@fsb-foreningen.dk
FSB-foreningen